Hoe, waar en wanneer contact met TIPwerkt

Wijze van coaching (hoe?)

De afspraken die ik met jou maak voor (loopbaan)coaching zijn meestal niet alleen maar gesprekken (face to face gesprekken), maar ook online coaching, e-learning, mail- en telefonische contacten, huiswerkopdrachten en apps. Dit wordt blended coaching genoemd. Ook hier geldt: wat past het beste bij jou en hoe bereiken we jouw doel(en)? Uit onderzoek blijkt (maar ook uit mijn eigen ervaring) dat coaching beter en sneller resultaat oplevert als er meerdere manieren van leren en meerdere verschillende contactmomenten worden aangeboden. Online coaching vindt plaats via een beveiligd platform.

Locatie (waar?)

In overleg spreken we af waar we elkaar ontmoeten. Bij mij op kantoor in Berghem, bij jou thuis, op jouw bedrijf of een andere locatie.
Mijn kantoor ligt achter mijn woonhuis op de begane grond in de tuin en heeft een aparte ingang. Ik woon aan de rand van de bossen (Hoessenbosch). Dus bij goed weer buiten zitten of een rustgevende wandeling, het kan allemaal.

Frequentie (wanneer?)

Dit is afhankelijk van jouw vraag (doel) en jouw mogelijkheden. Ik zal wel adviseren wat volgens mij een optimale frequentie van afspraken is om een bepaald doel te bereiken.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.