WELK WERK PAST ECHT BIJ MIJ?
   

Passend werk

Een baan die echt bij je past. Het is fijn en belangrijk om met plezier naar je werk te gaan. Het is heerlijk als je ervaart dat jij jouw talenten in kunt zetten in een werkomgeving waar je past, waar je jezelf thuis voelt. Maar er kunnen redenen zijn dat je niet (meer) met plezier naar je werk gaat omdat:

  1. Je vind dat je huidige werk niet (meer) bij je past;
  2. Je eigenlijk nooit hebt geweten welk werk je graag wilt doen;
  3. Je droomt over een baan die veel beter bij je past, maar je weet niet welke;
  4. Je twijfelt of je wel bij je huidige werkgever wilt blijven, omdat er problemen zijn of omdat je baan niet de bevrediging schenkt die je wilt;
  5. Je kunt je baan niet (meer goed) combineren met je privéleven en denkt erover een andere functie en/of werkgever te zoeken;
  6. Je wilt weten welke studierichting(en) het beste bij jou past (passen);
  7. Je werkgever heeft je voorgesteld om naar een baan bij een andere werkgever te gaan zoeken en wil hiervoor een zogenaamd outplacementtraject vergoeden.

Loopbaanbegeleiding kan dan een goede optie zijn.

Met Loopbaanbegeleiding kun je:

  1. Ontdekken wat jouw talenten, drijfveren, waarden en interesses zijn;
  2. Ontdekken hoe en waar je deze in wilt zetten, in wat voor functie(s), branches en organisaties en op wat voor manier. In loondienst of als zelfstandige.

Kortom; welke baan het beste bij jou past om met plezier, passie en enthousiasme aan het werk te willen gaan of blijven.

Ik ben een heel ervaren, door Noloc erkende loopbaanprofessional die al honderden mensen begeleid heeft op weg naar een baan die bij hen past. Dat doe ik met veel deskundigheid, inzet, betrokkenheid en plezier.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je denkt dat  loopbaanbegeleiding voor jou een goede optie is (of hier misschien nog over twijfelt) kun je bij mij telefonisch of per mail een afspraak maken voor een oriënterend, vrijblijvend en gratis gesprek. In dit gesprek kun jij jouw vraagstelling duidelijk maken en vertel ik wat ik zou kunnen bieden. Wil je daarna verder met mij in zee, dan maak ik een plan met offerte. Dit plan is voor iedereen uniek afhankelijk van wat jij wilt, kunt en nodig hebt. Het kan variëren van één tot enkele gesprekken tot een langduriger traject. Van een loopbaanscan tot beroepskeuzeonderzoek tot jobrepair. Van persoonlijke gesprekken bij mij op kantoor, bij jou thuis, op een andere locatie of ook met e-coaching en e-learning. Ik heb een groot scala methodieken, instrumenten, technieken en testen tot mijn beschikking die ik inzet passend bij jouw leerstijl, interesses en persoonlijkheid.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.