TIPwerkt is het bedrijf van Maria van Lith

TIPwerkt is het bedrijf van Maria van Lith. Al sinds 1988 ben ik werkzaam op het werkterrein van loopbaan, ontwikkeling en coaching. Met veel plezier, betrokkenheid en enthousiasme. En dat is alleen maar meer geworden door meer werk-, levenservaring en groeiende kennis. Tegelijkertijd blijf ik nieuwsgierig naar en bezig met nieuwe ontwikkelingen.
Tot 2005 heb ik in diverse functies in loondienst gewerkt, daarna als zelfstandig gevestigd loopbaancoach. Een prachtig vak.

Tot 2019 heb ik gewerkt met de bedrijfsnaam Maria van Lith Mens & Werk, daarna heb ik de bedrijfsnaam veranderd in TIPwerkt, Talent In Praktijk Werkt. Deze naam geeft beter weer wat de essentie is van mijn bedrijf.

In veel gevallen werk ik alleen, bij grotere projecten schakel ik andere erkende professionals uit mijn netwerk in.

Een gekwalificeerde loopbaancoach (ik ben Noloc erkend Loopbaanprofessional) moet over een aantal eigenschappen en vaardigheden beschikken zoals sociale intelligentie, zelf reflecterend, klantgericht, leergierig, empathisch, waardevrij, zorgvuldig en resultaatgericht.
Wat onderscheid mij, naast een uitgebreide ervaring, als loopbaanprofessional?

  1. Een groot netwerk in Noordoost Brabant, zowel op het gebied van bedrijven, maatschappelijk organisaties als verenigingen en stichtingen.
  2. Ervaring met veel verschillende (doel)groepen.
  3. Met name werkzaam in MKB en/of familiebedrijven.
  4. Daadkrachtig.
  5. Werken met humor en gezelligheid.
  6. Creatief in oplossingen en werkwijze.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.