HOE BEREIK IK WAT IK WIL?
   

Persoonlijke ontwikkeling

Ieder mens heeft doelen en dromen. Je wilt veranderingen in het leven, jezelf ontwikkelen en groeien. Je wilt bijvoorbeeld:

 1. Vaker nee durven zeggen;
 2. Zekerder van jezelf zijn;
 3. Vaker je mening durven geven;
 4. Makkelijker contact leggen en communiceren;
 5. Meer tijd voor jezelf;
 6. Confrontaties aan durven aan;
 7. Minder piekeren;
 8. Fouten durven maken;
 9. Meer plezier in je leven;
 10. Meer balans tussen werk en privé;
 11. Meer rust;
 12. Leren omgaan met tegenslagen.

Je wilt het graag, toch lukt het je niet of in te geringe mate. Samen met een persoonlijke coach is de kans veel groter om wel je doel te bereiken of je droom uit te laten komen. In een ontspannen omgeving ga ik als coach met jou onderzoeken wat je precies wilt en wat je belemmeringen, uitdagingen en kwaliteiten zijn om wel te bereiken wat je graag wilt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Stap(je) voor stap(je), zodat  je leert hoe je dit in je leven kunt toepassen en op zo’n manier dat je dit ook echt gaat toepassen. Ik ben een heel ervaren, goed opgeleide en gedegen coach die met een groot scala aan methodieken kan werken en weet welke methodieken het beste bij jou passen en aansluiten. Krachtige methodieken die zich bewezen hebben, die werken. Zoals ACT en RET.

“Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven”. Dit beroemde citaat geldt ook voor jou. Aarzel niet langer en stuur een mailtje, whatsapp of pak de telefoon en maak een vrijblijvende afspraak met mij. Jouw eerste stap op weg naar het bereiken van jouw wens, doel en/of droom.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.